CUDA

“…de Limburgse Nine Pound Hammer…”(Up Magazine)
CUDA is luid, smerig en snel, als de gelijknamige musclecar. Het Limburgse kwartet bevindt zich in de hoek van de Nashville Pussy’s en Motörheads die vertoeven op deze aardkloot en staat garant voor een dampende show in redneck-beer-hootenanny-style waar met grote regelmaat cheerleaders het podium mee onveilig maken.

Na hun door o.a. Aardschok en UP-magazine positief ontvangen debuutalbum “How ‘bout a 92”, speelden zij succesvolle shows op het Belgische Roadkill Festival, Popronde 2014, en grepen zij net naast een optreden op Pinkpop tijdens Limburgs meest prestigieuze bandcontest “Nu of nooit”. CUDA is echter niet te stoppen; het speelde een akoestische barbershop-minitour en deelde al het podium met genre-genoten The Legendary Shack Shakers, Nashville Pussy, The Kentucky Bridgeburners en bands van het kaliber Karma to Burn, Jaya the Cat en Mondo Generator. Op persoonlijke uitnodiging van Leen & Bertus (Schorem Haarsnijder en Barbier) speelde CUDA een knallende show samen met de grootheden Monster Magnet, The Exploited, en Reverend Horton Heat tijdens de tweede editie van SCUMBASH te Rotterdam en herhaalde dit kunstje op Sjock Festival 40, tussen headliners als The Hives, Imelda May en Batmobile. Met een nieuwe brulboei en een nieuwe EP op zak gaat het gas onverminderd tot op de plank!

3voor12 live review:

“… een festival act pur sang…”

ZEF-Magazine live review:

“…De formule: 4 mannen, 3 baarden en een pallet testosteron… Catchy riffs, dampende drums, hooks als een weerhaak en teksten over eten, bier en vrouwen… Recht-toe-recht-aan-met-een-bierpul-in-de-linker-en-het-achterste-van-je-vriendin-in-je-rechterhand-muziek…”

Aardschok Magazine album review: 

“…Over de impact van CUDA valt niet te twisten, How ‘bout a 92 hakt er genadeloos in en doet naar een ijskoude Budweiser verlangen…”

www.wearecuda.nl