or

Vrienden van Susteren LIVE!

Vrijdag 4 oktober 2024 organiseert Stichting Koppelpop weer Vrienden van Susteren LIVE. Dit jaar met virtuoos Tom Renet op gitaar, ooit uitgeroepen tot beste jonge gitarist van het land en Paul Pelzer, de toetsenist van de bekende feestband Promilaasj. De gelegenheidsband is verder onveranderd met leden van onder andere 80’s Highlite Band, Loose en Bluesvaccination.

Ook zal er weer een 5-koppige blazerssectie op het podium staan om de zaal als het ware omver te blazen. Een breed repertoire van herkenbare nummers, uitgevoerd door een tiental zangers en zangeressen geboren of woonachtig in Susteren zullen de revue passeren. Zowel op muzikaal als op sociaal vlak wordt dit een feest der herkenning waar je bij moet zijn. Het repertoire van het avondvullend programma met meer dan 30 nummers gaat van Nena tot Queen, van Aretha Franklin tot AC/DC en alles daartussen in. Nummers met net dat extraatje wanneer ze live gebracht worden. Rustig en ingetogen of bombastisch met rook, vuur en bijpassende videobeelden. Afwisselend zullen er gelegenheidsduo’s gevormd worden en bij sommige nummers staan alle zangers en zangeressen op het podium. De pauzemuziek wordt na een verassend muzikaal intermezzo verzorgt door onze eigen huis DJ Remco.

.

Lorem ipsum dolor sit amet c

Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar bij Drankenhandel Wine & Booz, Ingènte Haarmode en Primera Susteren en kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15,00 euro aan de kassa.

Tevens zullen de kaarten online verkrijgbaar zijn.


Lorem ipsum dolor sit amet c

Dus kom vrijdag 4 oktober naar “D’n Hermeniezaal” te Susteren om te genieten van de beste muziek, live gebracht door de muzikanten uit Susteren en omgeving. Om 20:00 uur gaat de deur open en om 20:30 uur trappen we af. Meer informatie is beschikbaar op de Facebook pagina van Stichting Koppelpop.


Info over kaartverkoop

Vrienden van Susteren Live!

volgt binnenkort.