L

The Dirty Denims

The Dirty Denims brengen sinds 2006 een golf van energie en positiviteit naar Rock’n’Roll fans over de hele wereld. Hun kenmerkende Happy Hardrock – een mix van Hard Rock, Rock'n'Roll,

Punk Rock en Power Pop – schudt het feestbeest in iedereen wakker. Geïnspireerd door grootheden als AC/DC, KISS en Joan Jett barst elk nummer van positieve energie. Live zijn deze dames en heren dan ook op hun best.

Dat is niet ongemerkt gebleven. Ze baanden zich een weg door de muziekscene en speelden onder andere op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en supports van o.a. Slash, Whitesnake, Airbourne, Extreme, Golden Earring, Cheap Trick, Steel Panther en Thundermother.

Met het nummer '24-7-365' werden ze in 2012 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze zelfs de soundtrack van de Zweedse én Belgische Comedy Central. Het nummer ‘Back With A Bang!’ werd uitgebracht op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK editie november 2017 (oplage 70.000 stuks). In 2022 speelde de band een succesvolle show voorde Duitse WDR Rockpalast.

In de afgelopen jaren lonkte vooral het buitenland, met tours in o.a. Duitsland en Spanje. Met hun 4e studio-album ‘Party On!’ blijven The Dirty Denims de missie voortzetten om plezier te verspreiden door middel van muziek.

.

Be there on the Square

00:00 - 00:00


I Found The Cure

"I Found The Cure” is een The Cure tribute band begonnen in februari 2014 te Doetinchem.


Met wereldhits als A Forest, Lullaby, Close To Me en Boys Don’t Cry e.v.a. zette The Cure een stevige stempel op de new wave scene van de jaren ’80.

De vijf mannen van I Found The Cure weten de unieke The Cure-sfeer te brengen verpakt in een energieke live performance. Met de juiste new wave sounds, ontplofte kapsels en excentrieke make up geeft I Found The Cure het publiek de ultieme The Cure experience.

De band weet op indrukwekkende wijze de unieke sounds en beleving van The Cure over te brengen op het publiek waardoor er een bijzondere interactieve chemie ontstaat die je als liefhebber niet snel zult vergeten."

Be there on the Square

00:00 - 00:00


Eyecloser

Toen de laatste lockdown eindigde, stond Eyecloser al in de startblokken. Maak kennis met hun kleurrijke rocksound.

Inspiratie wordt niet alleen gezocht bij Deep Purple, Led Zeppelin en Queens of the Stone Age, maar ook invloeden van Bach en Vivaldi komen terug in de samenzang en melodieuze solo’s waar Eyecloser inmiddels om bekend staat. Een zee aan rondvliegende haren, drumstokken en zweetdruppels vult het podium als Eyecloser los mag.

Sluit je ogen en betreed de wereld van Eyecloser. Hier worden de frustraties van het leven gevierd met een kleurrijke rockshow, vette riffs en frisse melodieën, uitgevoerd door een hongerige jonge band.


Be there on the Square

00:00 - 00:00

L

The PinPins

The PinPins is een bluesband met frontman Bart van Buggenum in zijn gelederen. Deze zanger/harpspeler heeft een goede naam opgebouwd en zorgt voor een heerlijke bluezy sfeer. Samen met zijn overige bandleden speelt hij muziek van onder meer Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughan. Herkenbare nummers brengen mensen vaak in feeststemming, daarom weet het publiek deze band ook zeer te waarderen.


Ze speelden o.a op Southern blues night in Heerlen, Bok n' Blues in Valkenburg en verzorgden het voorprogramma van Phil Bee & Band in poppodium Volt in Sittard.

Dit wil je niet missen....


Be there on the Square

00:00 - 00:00

L

Joy Killed the Duke

Joy Killed the Duke bestaat uit vier energieke idioten uit Utrecht. Sinds 2017 maken zij furore op de Nederlandse podia met een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals. Op het podium is de gehele band hyper-energiek en is niets te gek. Met hun kleurrijke outfits onderscheidt de band zich bewust van andere bands in het genre, omdat afwijken van de norm de norm zou moeten zijn.


Be there on the Square

00:00 - 00:00